5 denní kurz od A do Z II.
5 denní kurz intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H.F. navazující na 5 denní kurz od A do Z I.
15 Kč

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit
Na co se můžete těšit?
- Přípravu croissantového těsta a výrobků z něj
- Přípravu domácího listového těsta a výrobků z něj
- Výrobu odpalovaného těsta a jeho tradičního francouzského výrobku lískooříškového Paris Brest
- Švýcarskou metodu přípravy makronek včetně zajímavých ganache a gelů
- Základy křehkého těsta a pokročilé výroby tartaletek
- Výrobu monoporcových dezertů a dortů z řady Signature by H. F.
- Výrobu a servírování skleničkových dezertů
- Pokročilou výrobu zmrzlin a nanuků včetně netradičních příchutí
- Výrobu čokoládových dekorací
A to není vše
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu
Informace ke školení
Kde kurz probíhá | Střížkovská 8/9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Kdo Vás na kurze bude provázet?
Helena Fléglová
Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.
Nabídka nejbližších kurzů


Macarons - celodenní
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail

Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Helenině tarteletkovém kurzu.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slaná cukrařina
Během dvoudenního kurzu si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.
7 990 Kč
zobrazit detail

Talířové dezerty
Kurz věnovaný talířovým dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.
3 990 Kč
zobrazit detail

Moderní francouzské dezerty
Intenzivní dvoudenní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.
7 990 Kč
zobrazit detail

Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Helenině tarteletkovém kurzu.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail

Macarons (nové) - celodenní
Francouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

5 denní kurz od A do Z I.
5 denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H. F.
14 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail