5 denní kurz od A do Z  II.

5 denní kurz od A do Z II.

5 denní kurz intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H.F. navazující na 5 denní kurz od A do Z  I.
15 

Na co se můžete těšit?

  • Přípravu croissantového těsta a výrobků z něj
  • Přípravu domácího listového těsta a výrobků z něj
  • Výrobu odpalovaného těsta a jeho tradičního francouzského výrobku lískooříškového Paris Brest
  • Švýcarskou metodu přípravy makronek včetně zajímavých ganache a gelů
  • Základy křehkého těsta a pokročilé výroby tartaletek
  • Výrobu monoporcových dezertů a dortů z řady Signature by H. F.
  • Výrobu a servírování skleničkových dezertů
  • Pokročilou výrobu zmrzlin a nanuků včetně netradičních příchutí
  • Výrobu čokoládových dekorací

A to není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat