Intenzivní kurz od A do Z. pro začátečníky i pokročilé. V průběhu kurzu se naučíte pracovat s čokoládou, vyrábět z ní dekorace i pralinky, temperovat kakaové máslo k docílení barevného efektu. Upečete si makronky a vyrobíte do nich různé náplně. Nemine vás ani odpalované těsto v podobě éclair, Paris-Brest či choux. Čekají vás také monoporcové dezerty, dorty, talířový dezert či zmrzlina.
Na co se můžete těšit?
- Naučíte se práci s čokoládou a kakaovým máslem
- Výrobu odpalovaného těsta ve všech jeho kouzelných nuancích – choux, éclairs, Paris-Brest
- Italskou metodu přípravy makronek
- Výrobu křehkého těsta a tartaletek
- Výrobu monoporcových dezertů a dortů obsahujících rozmanité textury a krémy
- Výrobu a servírování talířových dezertů
- Základy výroby zmrzlin a nanuků
To není vše
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu