HF Pastry Academy je cukrářská akademie, která nabízí to nejlepší vzdělání v oblasti cukrářských kurzů.
V portfoliu máme kurzy pro začátečníky i profesionály.
Kurzy vedou profesionálové se zkušenostmi a praxí v Čechách i v zahraničí.
Ke každému klientovi přistupujeme individuálně podle jeho přání, zkušeností a potřeb.
Naši lektoři pracují jen s nejlepšími surovinami světových značek a to je polovina úspěchu.
Ponořte se s námi do úžasného cukrářského světa. Ať už jste začátečník nebo profesionál, máte zájem o domácí či světovou cukrařinu, z naší široké nabídky kurzů si určitě vyberete.
Toužíte se naučit něco nového? Vyberte si z naší bohaté nabídky kurzů, a pak už nechte vše na nás.
vybrat kurzPřekvapte své blízké něčím netradičním! Darovat zážitek a možnost naučit se něco nového je ten nejcennější dárek.
vybrat dárekKurz Talířové dezerty 2.0 je volným pokračováním Talířových dezertů. Opět nás čekají dokonalé talířové dezerty, plné různých textur a chutí.
4 990 Kč zobrazit detailJak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.
9 990 Kč zobrazit detailJednodenní intenzivní kurz, který vás zasvětí do výroby moderních dortů se zaměřením na rozmanité textury jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailIntenzivní kurz na téma moderních dortů do silikonových forem se zaměřením na rozmanité textury, jako crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, aj.
4 990 Kč zobrazit detailKurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
4 990 Kč zobrazit detailNeboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Vladově tarteletkovém kurzu č. 2.
4 990 Kč zobrazit detailRoláda povznesená na jinou úroveň. V tomto praktickém kurzu si vyrobíme elegantní rolády. Naučíte se 3 druhy korpusů, krémy i zdobení.
4 990 Kč zobrazit detailFrancouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 9 různých originálních příchutích.
4 990 Kč zobrazit detailTento třídenní kurz pod vedením belgického chocolatiera Alexandra Bourdeauxe vás do detailu seznámí s výrobou ganache, se všemi jejími složkami, postupy a různými recepty. Seznámíte se také se softwarem Ganache Solution, online nástrojem, který vám umožní vytvořit vlastní vyvážené recepty na ganache.
24 900 Kč zobrazit detailVe Francii dezerty v podobě řezů dominují. Jaké mají výhody? Nepotřebujete žádné silikonové formy a stačí vám ráfek (někdy zvládnete i bez něj). Na kurzu vás čeká řada skvělých korpusů, krémů, vkladů, glazé i dekorací.
4 990 Kč zobrazit detailKolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – zelené jablko, malina, ostružina, ananas, maracuja, jahoda, ale třeba i lískový ořech, pistácie nebo vanilkový lusk.
9 990 Kč zobrazit detailDvoudenní kurz zcela nových Signature dezertů a dortů od Heleny Fléglové.
9 990 Kč zobrazit detail