Těšit se můžete na:
- Výrobu 3 druhů křehkého těsta – mandlového, kakaového a matcha
- Základy práce s mandlovou moukou
- Výrobu rozmanitých druhů krémů a glazur
- Výrobu čokoládových a ovocných polev
- Postupy práce s glazurou a polevami
- Zdobení čokoládovými dekoracemi a ovocem
A to není vše:
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
- Neuvěřitelné množství formiček a forem
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu
Kurz je specializovaný na výrobu tartaletek ze tří druhů těst. Těšit se můžete také na výrobu ovocného gelu, compoté, crémeux, ganache aj.