Verrines (celodenní)

Verrines (celodenní)

Výhodou verrines neboli skleničkových dezertů je, že samotné textury mohou být mnohem jemnější, tak jak nádoba podrží texturu receptury. Ale víte, že to nemusí být nutně jen šlehačka s ovocem?
zvolte termín kurzu
16/06/2024 10:00 - 16/06/2024 17:00
4 990 
Anna Marvanová
Kurz vyučuje
Anna Marvanová

Dezerty servírované ve skleničkách zažívají velký boom. Díky tomu, že nám dezert drží sklenička, můžeme používat mnohem jemnější a méně zeželírované textury krémů.

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Bali – jasmínová rýže, tropické ovoce a kokos
  • Myrtille – vanilka a borůvka
  • Poire– mléčná čokoláda, beurre noisette a hruška
  • Dulcey – karamel, kakaové boby, hořká čokoláda
  • Cheesecake – cheesecake, maliny, jahody
  • Lemon – citron, limeta, yuzu

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat