Přihlášení

Helena Fléglová

HF Pastry
Academy

HF Pastry Academy je cukrářská škola, která nabízí TOP vzdělání v oblasti cukrářské výroby. V portfoliu máme kurzy pro začátečníky i profesionály.

Aktuální nabídka kurzů

Nejbližší kurz

Pralinky od A do Z

Celodenní kurz na téma pralinky a čokoládové dekorace.
3 990,-
Koupit

Pralinky od A do Z

Celodenní kurz na téma pralinky a čokoládové dekorace.
Koupit

Moderní vánoční cukroví

Co se na kurzu naučíte? Naučíte se netradičí vánoční cukroví za použití skvělých čokolád, navíc bez lepku.
Koupit

Macarons - celodenní

Co se na kurzu naučíte? Porozumíte klíčovým ingrediencím a krokům vedoucím k dokonalým makronkám. Naučíte se několik druhů náplní i to, jak správně makronky plnit. Ukážeme si, jak se vyrábí makronky…
Koupit

Verrines - skleničkové dezerty

Celodenní kurz na téme Verrines - skleničkové dezerty, které Vás nadchnout. Do skleničky se nedává jen Panna cotta a Tiramisu. Může se v ní skrývat dokonalý dezert obsahující všechny komponenty, které má dezert mít.
Koupit

Moderní francouzské dezerty - víkendový kurz

Dvoudenní (18.-19.1.) praktický kurz na téma moderních francouzských dezertů. Čeká Vás spousta chutí, textur a tvarů (listové těsto, odpalované těsto, sablé,...)
Koupit

5-ti denní kurz od A do Z

5-ti denní (29.1.-2.2.2020) intenzivní cukrářský kurz od A do Z maximálně pro 8 účastníků.
Koupit

Macarons - celodenní

Co se na kurzu naučíte? Porozumíte klíčovým ingrediencím a krokům vedoucím k dokonalým makronkám. Naučíte se několik druhů náplní i to, jak správně makronky plnit. Ukážeme si, jak se vyrábí makronky…
Koupit
Novinka
Hans Ovando - Viennoiserie

Hans Ovando - Viennoiserie

Co se na kurzu naučíte? Čekají Vás 2 dny (21.-22.3.2019) praktického kurzu Viennoiserie s Hansem Ovando, jedním z nejlepších světových cukrářů. 
Koupit
Novinka
Hans Ovando - Viennoiserie

Hans Ovando - Viennoiserie

Co se na kurzu naučíte? Čekají Vás 2 dny (23.-24.3.2019) praktického kurzu Viennoiserie s Hansem Ovando, jedním z nejlepších světových cukrářů. 
Koupit

TOP vzdělání

Osobní přístup

Kvalitní suroviny