Viennoiserie (dvoudenní)

Viennoiserie (dvoudenní)

Dvoudenní praktický kurz na téma sladké pekařiny. Naučíte se výrobu těsta na báječné croissanty a briošky.
zvolte termín kurzu
9 990 
Helena Fléglová
Kurz vyučuje
Helena Fléglová

Dvoudenní praktický kurz na téma sladké pekařiny. Součástí kurzu je výroba těst a na báječné croissanty a briošky, a také základy výroby listového těsta.

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program:

  • Croissanty (klasický, gianduja, pistácie, mascarpone/černý rybíz)
  • Danish (mango/maracuja, cheesecake s malinami, vanilka/ovoce)
  • Pain au chocolat (100% čokoláda)
  • Brioche
  • Listové těsto
  • Kouign Amann

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat