Na kurzu Slavnostní dorty JP se naučíte veškeré tipy a triky, jak sestavit dvoupatrový dort tak, aby perfektně držel a převezli jste ho kamkoliv. Nepoužíváme žádné makety, všechny korpusy, krémy, dekorace si uděláte na kurzu!
Program kurzu:
- Spodní, větší patro bude z kakaového korpusu s compoté z černého rybízu a ganache z bílé čokolády a tonka fazole.
- Horní patro bude z pistáciového korpusu, pistáciového crémeux, malinového gelu, křupavé pistáciové vrstvy a šlehané pistáciové ganache.
- Naučíte se, jak pracovat s jednotlivými surovinami jako želatina či pektin, jak správně šlehat a péct korpusy, jak správně připravit ganache či šlehanou ganache.
- Vyrobíte si perfektní swiss meringue butter cream, pomocí kterého si vytvoříte na spodním patru dortu podle šablony speciální efekt.
- Součástí kurzu je i modelace květů z cukrové hmoty.
Dort se sestavuje na pevnou podložku, aby byl co nejstabilnější, a odvezete si jej v pevné krabici.
Co nabízíme?
- Desky s recepturami
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů