Ovoce (dvoudenní)

Kolekce dezertů Ovoce je zpět a to v nádherných kombinacích – citron, mandarinka, mango, meruňka, třešeň a hruška.

Začátek kurzu 23/10/2021 10:00
Konec kurzu 24/10/2021 17:00
Počet účastníků 12

7 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová

  Dezert v podobě ovoce proslavil po celém světě francouzský cukrář Cedric Grolet. Od té doby tyto dezerty milují snad všichni. V rámci tohoto kurzu se naučíte, jak vyrobit slavný citron, ale i spoustu dalších druhů ovoce.

Co nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů.

Program kurzu

  1. Citron – 100% citron
  2. Mandarinka – mandarinka, pekanové ořechy, timut pepř
  3. Hruška – karamel, hruška, vanilka
  4. Mango – mango, maracuja, vanilka
  5. Meruňka – meruňka, pistácie
  6. Třešeň – čokoláda, třešeň, višeň

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů