Vše o zmrzlině (celodenní)

Chcete pochopit výrobu zmrzliny? Fungování jednotlivých cukrů zásadních pro zmrzlinu? Vyrobit si spoustu zajímavých sorbetů a zmrzlin na bázi mléka a smetany? 

Začátek kurzu 22/08/2021 10:00
Konec kurzu 22/08/2021 17:00
Počet účastníků 12

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Dárkový poukaz

zobrazit
  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Meruňka s pistácií
  • Tonka fazole s karamelizovanými vlašskými ořechy
  • Jablečný karamel
  • Fleur de Cao 70% čokoládová zmrzlina
  • Kakao Natural s brownies
  • Banán s maracujou a limetkou
  • Grep s mandarinkou a timut pepřem
  • Yuzu s citronem
  • Cheesecake s malinami, fíky a limetkou
  • Slaný karamel s vanilkou

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů