Vše o čokoládě (celodenní)

Vše o čokoládě (celodenní)

 Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
zvolte termín kurzu
02/09/2022 10:00 - 02/09/2022 17:00
02/12/2022 10:00 - 02/12/2022 17:00
4590 Kč
Anna Marvanová
Kurz vyučuje
Anna Marvanová
Anna Marvanová
Kurz vyučuje
Anna Marvanová

Na co se můžete těšit?

  • Dozvíte se řadu zásadních informací o tom, co je to čokoláda, jak o ní pečovat, podle čeho ji vybírat, jak se dá využít a jak s ní pracovat
  • Naučíte se základy práce s čokoládou – temperaci
  • Naučíte se pracovat s kakaovým máslem a vytvoříte si řadu vzorů na pralinkách
  • Naučíte se vyrábět tabulkové čokolády
  • Pracovat s formami na čokoládu
  • Základy výroby pralinek – řezané, vylévané a barvené kakaovým máslem
  • Základy výroby náplní do pralinek – nugáty, ganache, karamely, ovocné gely, křupavé vklady a další
  • Výrobu čokoládových dekorací
  • Výrobu transfer folie

A to není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Související produkty