Verrines (celodenní)

Výhodou verrines neboli skleničkových dezertů je, že samotné textury mohou být mnohem jemnější, tak jak nádoba podrží texturu receptury. Ale víte, že to nemusí být nutně jen šlehačka s ovocem?

Začátek kurzu 09/05/2021 10:00
Konec kurzu 09/05/2021 17:00
Počet účastníků 12

3 990 

Vyčistit
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučujeVlad Ryasnyy
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

Dezerty servírované ve skleničkách zažívají velký boom. Díky tomu, že nám dezert drží sklenička, můžeme používat mnohem jemnější a méně zeželírované textury krémů.

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Bali – jasmínová rýže, tropické ovoce a kokos
  • Vanilla dream – vanilka a borůvka
  • William – mléčná čokoláda, beurre noisette a hruška
  • Dulcey – blond a hořká čokoláda
  • Verry Berry – malina černý rybíz
  • MEGA – karamel, mandle a fleur de sel

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Vlad Ryasnyy

Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů