Talířové dezerty

Kurz věnovaný talířovým dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.

Začátek kurzu 05/02/2021 10:00
Konec kurzu 05/02/2021 17:00
Max. míst na kurzu 12

3 990 

Zrušit výběr
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

Co vás na kurzu čeká?

  • Špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány včetně temperovacího stroje na čokoládu
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně prémiových čokolád světových značek (Cacao Barry, Callebaut, Carma, Michel Cluizel)
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurz
  • Oběd a nealkoholické nápoje

Program kurzu

  • Apple – zelené jablko, mandle, citron, bazalka
  • Special – praliné, yuzu, karamel
  • Naranja – pomeranč, mango, sezam, karamel, whisky

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů