Sweet bar weekend

Rozmanitost je to co vás čeká na tomto dvoudenním kurzu. Rozmanitost barev, chutí i tvarů. Stůl plný drobných, báječných dezertů.

Začátek kurzu 20/03/2021 10:00
Konec kurzu 21/03/2021 17:00
Max. míst na kurzu 12

7 990 

Zrušit výběr
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

Co se naučíte?

  • Výrobu slavnostních makronek
  • Výrobu pralinek
  • Výrobu ovocných pusinek
  • Výrobu rozmanitých druhů želé bonbonů plných ovoce
  • Skleničkové dezerty a jejich zdobení
  • Mini choux a mini eclaires
  • Cookies
  • Čokoládová lízátka
  • Výrobu minidezertů z řady Signature H. F.
  • Výrobu svatebních dortíků

A to není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů