Slavnostní dorty (celodenní)

Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.

Začátek kurzu 08/01/2022 10:00
Konec kurzu 08/01/2022 17:00
Počet účastníků 12

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

Slavnostní dorty se od kurzu Dorty odlišují zejména tím, že se nepoužívají silikonové formy, ale pouze ráfky. Dorty jsou vyrobené z pevnějších krému, jsou vyšší, mohou se sestavovat jednotlivá patra na sebe.

Těšit se můžete na:

  • Výrobu dvou druhů korpusů.
  • Základní lekce o statice dortů.
  • Výrobu ovocných, smetanových, vanilkových oříškových a čokoládových krémů.
  • Vrstvení dortů a jeho jednotlivých pater.
  • Přípravu základního krému na povrch dortu a technika jeho nanášení na dort.

Dále vás naučím:

  • Techniky nanášení různých textur na slavnostní dorty.
  • Přípravu čokoládových a jiných dekorací na dorty.
  • Zdobení dortů.
  • Tipy a triky na skladování, balení a převoz dortů.

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů