Slavnostní dorty n. 2 (celodenní)

Nová kolekce slavnostních dortů. Jak správně sestavit dort, obmazat, nadekorovat (výroba čokoládových dekorací). Samozřejmě nebude chybět ani výroba korpusů, krémů a vkladů do dortů, které jsou to nejdůležitější.

Začátek kurzu 16/07/2021 10:00
Konec kurzu 16/07/2021 17:00
Max. míst na kurzu 8

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

Nová kolekce slavnostních dortů. Jak správně sestavit dort, obmazat, nadekorovat (výroba čokoládových dekorací). Samozřejmě nebude chybět ani výroba korpusů, krémů a vkladů do dortů, které jsou to nejdůležitější.

Těšit se můžete na:

  • Výrobu dvou druhů korpusů
  • Eternity – brownies korpus s kousky čokolády, jahodovo-malinové compoté, cream cheese šlehaná ganache, cream cheese mousse, čokoládová dekorace
  • Exotic – extra karamelový korpus, banánový vklad s mangem a limetkou, limetkové crémeux, karamelová šlehaná ganache, swiss meringue butter cream

Dále vás naučím:

  • Techniky nanášení různých textur na slavnostní dorty
  • Přípravu čokoládových a jiných dekorací na dorty
  • Zdobení dortů
  • Tipy a triky na skladování, balení a převoz dortů

Informace ke školení

Počet účastníků 8 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů