Slaná cukrařina
Během dvoudenního kurzu si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.
7 990 Kč

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit
Co nabízíme?
- Desky s recepturami, blok na poznámky
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení -oběd, nealkoholické nápoje
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů
Program kurzu
1. Quiche – dva druhy:
- Bramborový s klobáskami a cizrnou
- Kuřecí/kachní s rozinky, zeleninou a batátem
2. Vol au vent – košíčky z domácího listového těsta – dva druhy:
- Rajčatové listové těsto se sicilskou caponatou
- Klasické listové těsto s houbovým ragout
3. Focaccia sandwich – dva druhy:
- Mediterranean – s bylinky, mořskou solí a olivy
- Rajčatová se sušenými rajčaty a straciatellou
4. Slaná brioche – dva druhy:
- S karamelizovanou cibulí a foie-gras
- S sýrem brie a slaninou
5. Travel cake – slaná bábovka – dva druhy:
- Lososový s špenátem
- Kuřecí s šalotkou
6. Curry bread – smažené taštičky s kari náplní
Informace ke školení
Počet účastníků | 8 osob |
Kde kurz probíhá | Střížkovská 8/9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Kdo Vás na kurze bude provázet?
Vlad Ryasnyy
Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.
Nabídka nejbližších kurzů


Slavnostní dorty
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

Confisserie
Jednodenní kurz, kde budeme pracovat s cukrem, respektive tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí Váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail

Macarons (nové)
Francouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
3 990 Kč
zobrazit detail

Low sugar macarons - celodenní
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč
zobrazit detail

Sweet bar weekend
Rozmanitost je to co vás čeká na tomto dvoudenním kurzu. Rozmanitost barev, chutí i tvarů. Stůl plný drobných, báječných dezertů.
7 990 Kč
zobrazit detail

5denní kurz od A do Z I.
5denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H. F.
14 990 Kč
zobrazit detail

Dorty
Jednodenní kurz, který vás zasvětí do výroby crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, čokoládových dekorací aj.
3 990 Kč
zobrazit detail

Odpalované těsto
Chcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
3 990 Kč
zobrazit detail

Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Helenině tarteletkovém kurzu.
3 990 Kč
zobrazit detail

Talířové dezerty
Kurz věnovaný talířovým dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail