Přihlášení

Pralinky

Celodenní kurz na téma pralinky a čokoláda. Zopakujeme si temperaci čokolády a kakaového másla, naučíme se různé techniky práce s kakaovým máslem a transfer foliemi, uděláme si řadu nápní.

Max. počet lidí na kurz
8
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Co nabízíme?

Desky s recepturami, blok na poznámky a bavlněnou tašku s logem

Zástěru k zapůjčení

Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd.

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

Program kurzu

  1. Triple gianduja - řezaná pralinka se třemi druhy nugátu (pistácie, lískový ořech, arašíd)
  2. Balsamico - jahody, balsamico, bílá čokoláda
  3. Caramel - pralinka se slaným karamelem a vanilkou
  4. Mandarine- mandarinkový gel, ganache Alunga
  5. Lanýže z hořké čokolády Tanzanie s kokosovým mlékem
  6. Ovocné tabulkové čokolády