Přihlášení

Pralinky

Celodenní kurz na téma pralinky a čokoláda - max 8 účastníků. Znáte již základy práce s čokoládou a chcete se naučit víc?  Zopakujeme si temperaci čokolády a kakaového másla, naučíme se různé techniky práce s kakaovým máslem a transfer foliemi, uděláme si řadu nápní.

Max. počet lidí na kurz
8
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Co nabízíme?

Desky s recepturami, blok na poznámky a bavlněnou tašku s logem

Zástěru k zapůjčení

Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd.

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Potřebujete něco s sebou?

Ne, vše potřebné Vám poskytneme.

Co si vzít na sebe?

Tričko nebo rondon s sebou, zástěru zapůjčíme.

Program kurzu

  1. Triple gianduja - řezaná pralinka se třemi druhy nugátu (pistácie, lískový ořech, arašíd)
  2. Balsamico - černý rybíz, balsamico, Alunga ganache
  3. Caramel - pralinka se slaným karamelem a fazolí tonka
  4. Exotic - exotický karamel, ganache Fleur de Cao
  5. Lanýže s malinami
  6. Ovocné tabulkové čokolády