Pečení vánočního cukroví s Helenou
Jednodenní kurz
3 990 Kč

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit
Báječné vánoční cukroví nově? Chcete osvěžit svých „24 druhů“ vánočního cukroví, které každý rok doma pečete? Tohle je ta správná chvíle. Originální a naprosto báječné Signature kousky od Heleny.
Co vše se naučíte?
- Základy lineckého těsta a netradiční náplň
- Rohlíčky jinak
- Základy výroby slaného karamelu
- Vánoční makronky a jak na ně
- Cookies s arašídovým praliné
- Kokosová srdíčka s rybízovou ganache
- Hrudky s kandovaným ovocem a praženými ořechy, obalené v čokoládě
A to ještě není vše
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu
Informace ke školení
Kde kurz probíhá | Střížkovská 8/9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Kdo Vás na kurze bude provázet?
Helena Fléglová
Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.
Nabídka nejbližších kurzů


Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail

Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Helenině tarteletkovém kurzu.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slaná cukrařina
Během dvoudenního kurzu si připravíme klasické domácí listové těsto, pochopíme, jak nejlépe na kynuté těsto, jak udělat perfektní quiche i slané třené těsto.
7 990 Kč
zobrazit detail

Talířové dezerty
Kurz věnovaný talířovým dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.
3 990 Kč
zobrazit detail

Moderní francouzské dezerty
Intenzivní dvoudenní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.
7 990 Kč
zobrazit detail

Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Helenině tarteletkovém kurzu.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail

Macarons (nové) - celodenní
Francouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
3 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

5 denní kurz od A do Z I.
5 denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H. F.
14 990 Kč
zobrazit detail

Slavnostní dorty
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

Confisserie
Jednodenní kurz, kde budeme pracovat s cukrem, respektive tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí Váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.
3 990 Kč
zobrazit detail