Odpalované těsto (celodenní)

Chcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.

Začátek kurzu 10/09/2021 10:00
Konec kurzu 10/09/2021 17:00
Počet účastníků 12

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

Kurz pro ty, kteří si chtějí dokonale osvojit odpalované těsto. Součástí kurzu je výroba jak klasického, tak kakaového odpalovaného těsta. Dozvíte se, jak vytvořit křupavou vrstvu, upéct éclairs, Paris-Brest či choux a dokonce i jak na presované odpalované těsto. Samozřejmě nezůstanete u suchého odpalovaného těsta, ale naučíte se jak na různé ovocné složky, rozmanité textury krému a dekorace.

Naučíte se:

  • Základy výroby odpalovaného těsta
  • Heleniny tipy, triky a vychytávky
  • Výrobu křupavé krusty na povrchu dezertů
  • Výrobu presovaného odpalovaného těsta
  • Pečení Paris Brest a choux, éclairs
  • Výrobu ovocných gelů
  • Výrobu šlehaných ganache, crémeux
  • Zdobení dezertů, výroba čokoládových dekorací
  • Další zdobící techniky

A to ještě není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů