Odpalované těsto

Chcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.

Začátek kurzu 18/09/2020 10:00
Konec kurzu 18/09/2020 17:00
Max. míst na kurzu 12

3 990 

Zrušit výběr
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

Jen pár základních surovin a je tu něco tak dokonalého, jako je odpalované těsto. Jak na něj a jak z něj připravit ty báječné dobroty se naučíte v Helenině kurzu.

Naučíte se:

  • Základy výroby odpalovaného těsta
  • Heleniny tipy, triky a vychytávky
  • Výrobu křupavé krusty na povrchu dezertů
  • Výrobu presovaného odpalovaného těsta
  • Pečení Paris Brest a choux, éclairs
  • Výrobu ovocných gelů
  • Výrobu šlehaných ganache, crémeux
  • Zdobení dezertů, výroba čokoládových dekorací
  • Další zdobící techniky

A to ještě není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů