Moderní francouzské dezerty

Intenzivní dvoudenní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.

Začátek kurzu 31/10/2020 10:00
Konec kurzu 1/11/2020 17:00
Max. míst na kurzu 12

7 990 

Zrušit výběr
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučujeVlad Ryasnyy
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

Ikony francouzské cukrařiny ve výjimečném podání. 

Na co se můžete těšit?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  •  Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Oběd a nealkoholické nápoje

Program kurzu

1. Mille-feuille z domacího invertního listového těsta:

  • Pekanový ořech, karamel a káva
  • Mango, mučenka a vanilka

2. Opera – vrstvenný řez:

  • Classique – hořká čokoláda 70% a káva
  •  Zen – jagermaister, tonka a matcha
  • Savoia – černý rybíz, fialka a kokos
  • Autumno – lískový ořech a japonský citrus yuzu

3. Baba au rhum – kynuté těsto namočené v alkoholovém sirupu:

  • Carribic – ananas, karibský rum a vanilka
  • Ispahan – malina, litchi a růže
  • Moscow mule – zázvor, vodka, limetka a máta
  • Aprimond – mandle, meruňky a amaretto:

4. Flan Parisienne – pařížský flan v křupavém listovém těstě

5. Grande Dacquoise – dva druhy podle sezonního ovoce

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Vlad Ryasnyy

Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů