Moderní francouzské dezerty (dvoudenní)

Moderní francouzské dezerty (dvoudenní)

Ikony francouzské cukrařiny, ale tyto jsou výjimečné. Intenzivní kurz, kde se naučíte klasické francouzské dezerty obohacené o moderní postupy a originální příchutě.
zvolte termín kurzu
29/04/2023 10:00 - 30/04/2023 17:00
9 990 
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy

Opera, Baba, Flan, Mille-feuile, Dacquoise, to jsou přesně dezerty, které vás čekají. Naučíte se vyrobit originální, elegantní, chuťově dokonale vybalancované dezerty.

Na co se můžete těšit?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  •  Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Oběd a nealkoholické nápoje

Program kurzu

  • Mille – feuille (mango, mučenka s vanilkou a káva, karamel a pekan)
  • Flan Parisienne z listového těsta
  • Grande Dacquioise (2 druhy)
  • Baba au rhum (4 druhy)
  • Opera (4 druhy)

Informace ke školení

Začátek kurzu 10:00
Konec kurzu 17:00
Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat