Moderní česká cukrařina (dvoudenní)

Jak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.

Začátek kurzu 02/10/2021 10:00
Konec kurzu 03/10/2021 17:00
Počet účastníků 12

7 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

Česká klasika nikdy nezklame. Naučíme vás, jak vyrobit klasické dezerty jako větrník, věneček, indián, špička a další v trošku modernějším pojetí.

Těšit se můžete na:

  • Výrobu punče
  • Výrobu rybízové marmelády
  • Výrobu domácího vaječného likéru
  • Výrobu základních těst
  • Výrobu slaného karamelu
  • Výrobu krémů a polev
  • Kompletace dezertů v klasickém a moderním pojetí.
  • Domů v krabici si povezete větrník, věneček, punčový řez, indiánka, pražskou kouli, laskonku, špičku

Co ještě nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů