Moderní česká cukrařina
Jak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.
7 990 Kč

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit
Vzpomínky z dětství, utrácení za dobrůtky v cukrárně nebo oslavy u babičky?
Jaký dezert vás napadne jako první? Indiánek? Laskonka? Věneček nebo větrník? Jak upéct tyhle skvělé kousky nově a originálně se naučíte na Helenině kurzu.
Těšit se můžete na:
- Výrobu punče
- Výrobu rybízové marmelády
- Výrobu domácího vaječného likéru
- Výrobu základních těst
- Výrobu slaného karamelu
- Výrobu krémů a polev
- Kompletace dezertů v klasickém a moderním pojetí.
- Domů v krabici si povezete větrník, věneček, punčový řez, indiánka, pražskou kouli, laskonku, špičku
Co ještě nabízíme?
- Desky s recepturami
- Zástěru k zapůjčení
- Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd
- Certifikát o absolvování kurzu
- Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů
Informace ke školení
Počet účastníků | 8 osob |
Kde kurz probíhá | Střížkovská 8/9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Kdo Vás na kurze bude provázet?
Helena Fléglová
Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.
Nabídka nejbližších kurzů


Slavnostní dorty
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

Confisserie
Jednodenní kurz, kde budeme pracovat s cukrem, respektive tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí Váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail

Macarons (nové)
Francouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
3 990 Kč
zobrazit detail

Low sugar macarons - celodenní
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč
zobrazit detail

Sweet bar weekend
Rozmanitost je to co vás čeká na tomto dvoudenním kurzu. Rozmanitost barev, chutí i tvarů. Stůl plný drobných, báječných dezertů.
7 990 Kč
zobrazit detail

5denní kurz od A do Z I.
5denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H. F.
14 990 Kč
zobrazit detail

Dorty
Jednodenní kurz, který vás zasvětí do výroby crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, čokoládových dekorací aj.
3 990 Kč
zobrazit detail

Odpalované těsto
Chcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
3 990 Kč
zobrazit detail

Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Helenině tarteletkovém kurzu.
3 990 Kč
zobrazit detail

Talířové dezerty
Kurz věnovaný talířovým dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail