Moderní česká cukrařina

Jak upéct skvělé kousky české cukrařiny nově a originálně se naučíte na Helenině dvoudenním kurzu.

Začátek kurzu 09/01/2021 10:00
Konec kurzu 10/01/2021 17:00

7 990 

Zrušit výběr
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

Vzpomínky z dětství, utrácení za dobrůtky v cukrárně nebo oslavy u babičky?

Jaký dezert vás napadne jako první? Indiánek? Laskonka? Věneček nebo větrník? Jak upéct tyhle skvělé kousky nově a originálně se naučíte na Helenině kurzu.

Těšit se můžete na:

  • Výrobu punče
  • Výrobu rybízové marmelády
  • Výrobu domácího vaječného likéru
  • Výrobu základních těst
  • Výrobu slaného karamelu
  • Výrobu krémů a polev
  • Kompletace dezertů v klasickém a moderním pojetí.
  • Domů v krabici si povezete větrník, věneček, punčový řez, indiánka, pražskou kouli, laskonku, špičku

Co ještě nabízíme?

  • Desky s recepturami
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Informace ke školení

Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů