Macarons (celodenní)

Macarons (celodenní)

Francouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
zvolte termín kurzu
14/07/2024 10:00 - 14/07/2024 17:00
4 590 
Anna Marvanová
Kurz vyučuje
Anna Marvanová
Anna Marvanová
Kurz vyučuje
Anna Marvanová

 

Co je pro vás makronka? Pro nás je to dokonalá kráska francouzského cukrářského umění. Na povrchu křupavá, uvnitř vláčná, plná lahodného překvapení s intenzivní chutí.  Jednodenní kurz vás uvede do tajů pečení těch nejlahodnějších makronek.

Nové receptury:

Crème brûlée – vanilka s karamelem

Pamplemousse – grep s kokosem

100% yuzu – yuzu

Cheesecake – philadelphia, fíky, maliny

100% Peanut – arašídy se solí

Baileys – baileys, hořká čokoláda

100% Vanilla – vanilka

Cassis – černý rybíz s balsamicem

Co vás čeká?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

 

Potřebujete něco s sebou?

Ne, vše potřebné vám poskytneme.

 

Program kurzu

  • Naučíte se připravit 8 originálních příchutí
  • Přípravu těsta ve švýcarském a italském stylu
  • Tipy a triky jak správně připravit sníh
  • Plnění makronek ganache a ovocnými vklady
  • Dekoraci makronek
  • Jak správně uchovávat makronky

 

Co si vzít na sebe?

Tričko nebo rondon s sebou, zástěru zapůjčíme.

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat