Macarons nová receptura (celodenní)

Francouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.

Začátek kurzu 11/04/2021 10:00
Konec kurzu 11/04/2021 17:00
Max. míst na kurzu 8

3 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

 

Co je pro vás makronka? Pro nás je to dokonalá kráska francouzského cukrářského umění. Na povrchu křupavá, uvnitř vláčná, plná lahodného překvapení s intenzivní chutí.  Jednodenní kurz vás uvede do tajů pečení těch nejlahodnějších makronek.

Nové receptury:

Crème brûlée – vanilka s karamelem

Pamplemousse – grep s kokosem

100% yuzu – yuzu

Cheesecake – philadelphia, fíky, maliny

100% Peanut – arašídy se solí

Baileys – baileys, hořká čokoláda

100% Vanilla – vanilka

Cassis – černý rybíz s balsamicem

Co vás čeká?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

 

Potřebujete něco s sebou?

Ne, vše potřebné Vám poskytneme.

 

Program kurzu

  • Naučíte se připravit 8 originálních příchutí
  • Přípravu těsta ve švýcarském a italském stylu
  • Tipy a triky jak správně připravit sníh
  • Plnění makronek ganache a ovocnými vklady
  • Dekoraci makronek
  • Jak správně uchovávat makronky

 

Co si vzít na sebe?

Tričko nebo rondon s sebou, zástěru zapůjčíme.

Informace ke školení

Počet účastníků 8 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů