Macarons extra (dvoudenní)

Dvoudenní praktický kurz macarons s nižším obsahem cukru a teorie o náplních.

Začátek kurzu 24/07/2021 10:00
Konec kurzu 25/07/2021 17:00
Počet účastníků 8

7 990 

Vyčistit
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučujeVlad Ryasnyy
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Macarons na bázi francouzského meringue s nižším obsahem cukru – lískooříškové, kořeněné, kakaové, klasické aj.
  • Řešení časté problematiky a mýtu při jejich tvorbě.
  • Během kurzu si připravíme 16 druhů macarons a vysvětlíme plnohodnotnou teorii o náplních.
  • Jaké typy náplní se používají do macarons a co nepoužívat?
  • Ganache – co je to, jak vytvořit stabilní emulzi a jak vytvořit svůj vlastní recept?
  • Confi a gely – jaké želírujicí agenty se používají a jak udělat aby se macarons nepromočil.
  • Karamel a jak na něj.
  • Skladování macarons – kde, při jakých podmínkách a jak dlouho?
  • Suroviny – ochutnávka různých čokolád a surovin pro zvětšení svých obzorů.

Informace ke školení

Počet účastníků 8 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Vlad Ryasnyy

Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů