Low sugar macarons (celodenní)

Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.

Začátek kurzu 05/02/2022 10:00
Konec kurzu 05/02/2022 17:00
Počet účastníků 12

3 990 

Vyčistit
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučujeVlad Ryasnyy
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

 

Už jste slyšeli o makronkách se sníženým obsahem cukru? Na tomto kurzu se dozvíte, jak vyrobit makronky, které budou výrazně méně sladké, než klasické. Samozřejmě vás nemine ani výroba mnoha skvělých náplní.

Co vás čeká?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

 

Potřebujete něco s sebou?

Ne, vše potřebné vám poskytneme.

 

Program kurzu

  • Naučíte se připravit 6 příchutí ganache a 3 druhy ovocných vkladů
  • Přípravu těsta ve švýcarském a italském stylu
  • Tipy a triky jak správně připravit sníh
  • Plnění makronek ganache a ovocnými vklady
  • Dekoraci makronek
  • Jak správně uchovávat makronky

 

Co si vzít na sebe?

Tričko nebo rondon s sebou, zástěru zapůjčíme.

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Vlad Ryasnyy

Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů