Low sugar macarons - celodenní
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit
Co je pro vás makronka? Pro nás je to dokonalá kráska francouzského cukrářského umění. Na povrchu křupavá, uvnitř vláčná, plná lahodného překvapení s intenzivní chutí. Jednodenní kurz vás uvede do tajů pečení těch nejlahodnějších makronek.
Co vás čeká?
- Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
- Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
- Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
- S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
- Certifikát o absolvování kurzu
Potřebujete něco s sebou?
Ne, vše potřebné Vám poskytneme.
Program kurzu
- Naučíte se připravit 6 příchutí ganache a 3 druhy ovocných vkladů
- Přípravu těsta ve švýcarském a italském stylu
- Tipy a triky jak správně připravit sníh
- Plnění makronek ganache a ovocnými vklady
- Dekoraci makronek
- Jak správně uchovávat makronky
Co si vzít na sebe?
Tričko nebo rondon s sebou, zástěru zapůjčíme.
Informace ke školení
Počet účastníků | 8 osob |
Kde kurz probíhá | Střížkovská 8/9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Kdo Vás na kurze bude provázet?
Vlad Ryasnyy
Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.
Nabídka nejbližších kurzů


Slavnostní dorty
Jednodenní kurz. Těšte se na skládání dortů, výrobu crémeux, ganache, želé, swiss butter cream a dekorací.
3 990 Kč
zobrazit detail

Confisserie
Jednodenní kurz, kde budeme pracovat s cukrem, respektive tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí Váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail

Macarons (nové)
Francouzské macarons vyrobené italskou a švýcarskou metodou s 8 originálními náplněmi podle nových receptur.
3 990 Kč
zobrazit detail

Low sugar macarons - celodenní
Francouzské macarons se sníženým obsahem cukru v 8 různých originálních příchutích.
3 990 Kč
zobrazit detail

Sweet bar weekend
Rozmanitost je to co vás čeká na tomto dvoudenním kurzu. Rozmanitost barev, chutí i tvarů. Stůl plný drobných, báječných dezertů.
7 990 Kč
zobrazit detail

5denní kurz od A do Z I.
5denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H. F.
14 990 Kč
zobrazit detail

Dorty
Jednodenní kurz, který vás zasvětí do výroby crémeux, ganache, mousse, želé, glazé, čokoládových dekorací aj.
3 990 Kč
zobrazit detail

Odpalované těsto
Chcete se perfektně naučit odpalované těsto? Máme pro Vás jednodenní kurz, během kterého se stanete expertem.
3 990 Kč
zobrazit detail

Tartaletky
Neboli tartalettes jsou zdrobnělinou od tarte – dort. Proto jsou také tartaletky jako pestrá paleta malých dortíků, kde si každý z nás může představit a vytvořit originální kousek právě pro sebe. Základy jejich výroby a výroby náplní vás čekají na Helenině tarteletkovém kurzu.
3 990 Kč
zobrazit detail

Talířové dezerty
Kurz věnovaný talířovým dezertům. Přijďte se naučit, jak udělat dokonalý talířový dezert, plný různých textur a chutí.
3 990 Kč
zobrazit detail

Vše o čokoládě
Kurz je určen milovníkům čokolády a všem, kteří se chtějí naučit výrobě pralinek a tabulkových čokolád.
3 990 Kč
zobrazit detail