Kolekce Pavlova (celodenní)

Jak správně připravit sníh na Pavlovu – italský, francouzský či švýcarský? Jak použít bílky a albumin? Jak upéct různé tvary a textury tohoto slavného dezertu? To a mnohem více se naučíte na tomto kurzu plném skvělých chutí a kombinací.

Začátek kurzu
Konec kurzu
Max. míst na kurzu 8

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Tento kurz můžete zakoupit jako dárkový poukaz zobrazit

  • Desky s recepturami, blok na poznámky
  • Zástěru k zapůjčení
  • Občerstvení – oběd, nealkoholické nápoje
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

 

Program kurzu

  • Maxi soft Pavlova s mangem, banánem a limetkou
  • Maxi soft Pavlova s malinami, fíky a citronem
  • Pavlova z černého rybízu s ostružinami a borůvkami
  • Pavlova s pistáciemi a jahodami
  • Pavlova s kokosem, mangem a maracujou
  • Pavlova s citrusy

Informace ke školení

Počet účastníků 8 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů