Přihlášení

Hans Ovando - Viennoiserie

Co se na kurzu naučíte?

Čekají Vás 2 dny (21.-22.3.2019) praktického kurzu Viennoiserie s Hansem Ovando, jedním z nejlepších světových cukrářů. 

Max. počet lidí na kurz
12
Kurz vyučuje
Hans Ovando
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Co nabízíme?

Desky s recepturami a blok na poznámky.

Zástěru k zapůjčení

Oběd a nealkoholické nápoje

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Potřebujete něco s sebou?

Ne, vše potřebné Vám poskytneme.

Co si vzít na sebe?

Tričko nebo rondon s sebou, zástěru zapůjčíme.

Program kurzu

 I Dough with fermentation process

Influential ingredients in the recipes formulation and fermented doughs.
Types of ferments and sourdoughs.
Acid production, enzymatic development and sugar transformation.
Kneading, rolling and pieces making.
Mother dough and sour do for Panettone

 

II Recipes development and flaky doughs, like croissant, fermentation and baking

 

Creams and fillings for interiors and Danish.
Croissant dough. Simple and bicolour.
Butter croissant.
Lemon pie croissant
Gianduja cream croissant.
Walnuts marzipan croissant.
Zig zag bicolour cream raspberry .
NY Chesse cake Danish
Danish with coconut cream and passion fruit.
Japanise sneken roll with lemon ginger and sesame

 

 

III Development and elaboration of different brioche types

 

French Brioche.
Tomatoes Olives jam basil and camembert brioche.
Raisins, orange and almond nougat Kouglof.
Artisan Doughnuts and bomboloni
Classical Panettone and all the secret about that.

 

IV Recipes from puff pastry or Mille Feulle

 

Traditional palms from puff pastry
Apple tart and cream