Přihlášení

Hans Ovando - Responsible Pastry

Co se na kurzu naučíte?

Čekají Vás 2 dny (8.-9.9.2020) praktického kurzu Responsible Pastry s proslulým cukrářem Hansem Ovando.

Max. počet lidí na kurz
10
Kurz vyučuje
Hans Ovando
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Co nabízíme?

Desky s recepturami a blok na poznámky.

Zástěru k zapůjčení

Oběd a nealkoholické nápoje

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Potřebujete něco s sebou?

Ne, vše potřebné Vám poskytneme.

Co si vzít na sebe?

Tričko nebo rondon s sebou, zástěru zapůjčíme.

Program kurzu

Responsible pastry, regarding the choice of quality ingredients that respect the environment and our nutritionally. (Gluten free)

o Tatin apple pie, olive oil saber and hazelnut hazelnut. Caramelized by osmosis and at low temperature in roner.

o Carrot and quinoa cake (egg white base), grapefruit gelly, nuts and yoghurt. Sweet gluten-free carrot cake. Greek yogurt cream.

o Strawberry Ruby and rhuibarb pie with fresh cheese. Short bread deconstruction of olive oil, cereals and seeds, strawberry and rhuibarb agar, Ruby chocolate and strawberry namelaka.

· Pastry without added sugar and low glycemic index recommended for people on low sugar or diabetes diets.

o Organic greek yoghurt mousse, gelly with green pineapple and creamy pine nut and cereal and seed sponge cake. (Gluten free) (Not add sugar)

· Vegan pastry, free of egg and lactose & Gluten free

o Light creamy hazelnut praline, papaya gelly with coffee perfume. Hazelnut and crumble cake.

o Dark chocolate mousse with meringue with vegetable protein, caramelized apple gelly and cinamon, brownie with apple, and creamy almond praline.

· Always gluten free classics

o Cooked NY cheese cake, berries and crumble (gluten free)

o Caramel Tiramisu take away (gluten free)