Přihlášení

Hans Ovando

Co se na kurzu naučíte?

Čekají Vás 3 dny praktického kurzu s Hansem Ovando, jedním z nejlepších světových cukrářů. Na kurzu se naučíte řadu rozmanitých dortů, neobvyklých kombinací a textur. 

Max. počet lidí na kurz
12
Kurz vyučuje
Hans Ovando
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12

Co nabízíme?

Desky s recepturami, blok na poznámky a bavlněnou tašku s logem

Zástěru k zapůjčení

Oběd a nealkoholické nápoje

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Potřebujete něco s sebou?

Ne, vše potřebné Vám poskytneme.

Co si vzít na sebe?

Tričko nebo rondon s sebou, zástěru zapůjčíme.

Program kurzu

  1. Natural Pistachio raspberry (lactose free)
  2. Pistachio sponge and Pistachio water base mousse, raspberry creamy (protein base) and raw raspberry jelly with salted pistachio crunchy and pistachio glaze
  3. Tart Pears hazelnut and caramel
  4. Hazelnut sable tart, hazelnut crunchy, caramel supreme and spieces, caremelized pear and caramel vainilla glaze.
  5. Smashing pumpkin 2.0 Pumpkin and sponge, pumpkin crunchy, mandarin orange jelly, pumpkin creamy with pumpkin slow confit and crumble and Carrot pumpkin mousse
  6. Burrata, Basil and sweet tomato, Basil mousse strawberry and tomato jelly with parmesan streussel
  7. Big mac Burguer. Brioche bread, French toast with , 2 chocolate supreme , and fruity mustard and Keptchup.
  8. Six pax eggs. White chocolate lime mousse, with mango passion , banana gelly and coconut crumble and sponge
  9. Green Olives Can, Olive oil Sponge, with green olive mousse, and tomato and red pepper jelly.
  10. Yogurd mint cheese cake, with yogurd Crumble , and apricot Jamaica pepper preserve
  11. Austral ocean seafood tart. Cheese and spirulina salted sable, prawns cream and sea plant and salad.
  12. Savoury Cake Orange Duck. Orange Sponge and cheese, spices crumble, confit duck with orange and light foie grass cream