Confisserie (celodenní)

Confisserie (celodenní)

Jednodenní kurz, kde budeme pracovat s cukrem, respektive tunami cukru. Takové sladkosti nejen obohatí váš candy bar nebo potěší kteroukoliv návštěvu, ale mají i dlouhou trvanlivost.
zvolte termín kurzu
21/04/2024 10:00 - 21/04/2024 17:00
4 590 
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučuje
Vlad Ryasnyy

Pâte de fruit, marmelády, ruský marshmallow zéphyr, ptačí mléko, karamelky, rocs i dražé budou součástí skvělého kurzu na téma trvanlivých cukrářských produktů.

Na co se můžete těšit?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Občerstvení

Program kurzu

  • Džemy klasické a s nižším obsahem cukru
  • Paté de fruit – ovocné želé bonbóny s dlouhou trvanlivostí
  • Karamelky – čokoládové, ovocné a smetanové
  • Klasický marshmallow, ruský typ marshmallow (zephyr) a krémové souffle (ptačí mléko)
  • Rocks se sušenými plody
  • Ovocné pusinky

Informace ke školení

Kdy kurz probíhá od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením)
Kde kurz probíhá Střížkovská 9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :)

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Mohlo by vás zajímat