Přihlášení

Čokoláda od A do Z

Celodenní kurz na téma čokoláda, pralinky a čokoládové dekorace.

Max. počet lidí na kurz
8
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Co nabízíme?

Receptury

Zástěru k zapůjčení

Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd.

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

Program kurzu

Řezané pralinky:

Malinové pâte de fruit - želé bonbony v mléčné čokoládě s ganache Fleur de Cao

Vylévané pralinky barvené/stříkané kakaovým máslem:

Exotic - maracujový karamel, tonka fazole, mandle

Gianduja - pistáciový nugát

Ostatní:

Lanýže s yuzu

Karamelizované mandle v čokoládě

Temperace čokolády a čokoládové dekorace