Přihlášení

Chocolate weekend

Jedná se o velmi obsáhlý dvoudenní (16.-17.11.) kurz pro ty, kteří chtějí vědět o čokoládě úplně všechno - temperace, pralinky, tabulkové čokolády, dezerty, makronky a další.

Max. počet lidí na kurz
8
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

Co nabízíme?

Desky s recepturami, blok na poznámky a bavlněnou tašku s logem

Zástěru k zapůjčení

Oběd a nealkoholické nápojů

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

Program kurzu

  1. Teorie o čokoládě
  2. Temperace čokolády
  3. Lanýže
  4. Tabulkové čokolády
  5. Vylévané pralinky (plus barvení forem kakaovým máslem)
  6. Čokoládové dekorace
  7. Travel cake
  8. Cookies
  9. Makronky
  10. Éclairs a Choux
  11. Monoporcové dortíky
  12. Verrines