Přihlášení

Chocolate 2.0

Co se na kurzu naučíte?

Znáte již základy práce s čokoládou a chcete se naučit víc? Tento kurz Vás přiblíží k tomu, stát se chocolatierem.

Max. počet lidí na kurz
12
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

Co nabízíme?

Desky s recepturami, blok na poznámky a bavlněnou tašku s logem

Zástěru k zapůjčení

Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

Potřebujete něco s sebou?

Ne, vše potřebné Vám poskytneme.

Co si vzít na sebe?

Tričko nebo rondon s sebou, zástěru zapůjčíme.

Program kurzu

  1. Tabulková čokoláda plněná nugátem, který si vyrobíme
  2. Výroba ganache  (více druhů)
  3. Párování jednotlivých druhů čokolády s dalšími surovinami, podle specifik daných čokolád
  4. Sprejování forem kakaovým máslem a tvorba rozmanitých vzorů
  5. Výroba pralinek
  6. Práce s transfer foliemi a jejich využití (tabulkové čokolády, pralinky, dekorace)