Cesta kolem světa (dvoudenní)

Ikonické dezerty, které často najdeme v kavárnách, cukrárnách restauracích. A proč? Protože jsou všem známe a my vás naučímem jak je dělat nejlépe.

Začátek kurzu 16/10/2021 10:00
Konec kurzu 17/10/2021 17:00
Počet účastníků 12

7 990 

Vyčistit
Vlad Ryasnyy
Kurz vyučujeVlad Ryasnyy

Na co se můžete těšit?

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu
  • Oběd a nealkoholické nápoje

Program kurzu

  • Multi-brownie – hořká čokoláda a pekany
  • Red velvet – červená řepa, Philadelphia a malina
  • Medovick – karamelový a smetanový (dva druhy)
  • Fraisier/cheesecake – podle sezóny
  • Schwarzwald – smetana, višeň a čokoláda 55%
  • Esterhazy – vlašský ořech s cremé mousseline
  • Royal – lískový ořech, praliné a hořká čokoláda

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Vlad Ryasnyy

Vlad je lektorem HF Pastry Academy a členem juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Sám o sobě říká, že je cukrářský pošuk, experimentátor a perfekcionista.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů