5denní kurz od A do Z I.

5denní intenzivní kurz cukrářského umění a dokonalého řemesla vedený H. F.

Začátek kurzu 23/03/2022 10:00
Konec kurzu 27/03/2022 17:00
Počet účastníků 12

14 990 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

 Intenzivní kurz od A do Z. pro začátečníky i pokročilé. V průběhu kurzu se naučíte pracovat s čokoládou, vyrábět z ní dekorace i pralinky, temperovat kakaové máslo k docílení barevného efektu. Upečete si makronky a vyrobíte do nich různé náplně. Nemine vás ani odpalované těsto v podobě éclair, Paris-Brest či choux. Čekají vás také monoporcové dezerty, dorty, talířový dezert či zmrzlina.

Na co se můžete těšit?

  • Naučíte se práci s čokoládou a kakaovým máslem
  • Výrobu odpalovaného těsta ve všech jeho kouzelných nuancích – choux, éclairs, Paris-Brest
  • Italskou metodu přípravy makronek
  • Výrobu křehkého těsta a tartaletek
  • Výrobu monoporcových dezertů a dortů obsahujících rozmanité textury a krémy
  • Výrobu a servírování talířových dezertů
  • Základy výroby zmrzlin a nanuků

To není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů