Makronky (celodenní)

 Jednodenní kurz vás uvede do tajů pečení těch nejlahodnějších makronek.

Začátek kurzu 11/02/2022 10:00
Konec kurzu 11/02/2022 17:00
Počet účastníků 12

3 990 4 900 

Vyčistit
Helena Fléglová
Kurz vyučujeHelena Fléglová
gift

Dárkový poukaz

zobrazit

Kurz specializovaný na výrobu makronek. Naučíte se, jak upéct makronky italskou a švýcarskou metodou. Připravíte si rozmanité ganache a gely, naučíte se správně udělat těsto na makronky, stříkat ho na plech, péct i zdobit.

Co vás čeká?

  • Naučíte se připravit 6 příchutí ganache a 3 druhy ovocných vkladů
  • Přípravu těsta ve švýcarském a italském stylu
  • Tipy a triky jak správně připravit sníh
  • Plnění makronek ganache a ovocnými vklady
  • Dekoraci makronek
  • Jak správně uchovávat makronky

A to není vše

  • Čeká vás špičkově vybavená kuchyně, kde můžete zrealizovat své plány
  • Sklad plný těch nejlepších surovin včetně mandlové mouky, 100% ořechových past, ovocných pyré a prémiových čokolád
  • Neuvěřitelné množství formiček a forem na pralinky, dezerty a dorty
  • S sebou si odvezete vyzkoušené podrobné receptury připravené jen pro vás a všechny dezerty, které jste vyrobili a ohromné množství nových zkušeností a zážitků
  • Certifikát o absolvování kurzu

Informace ke školení

Počet účastníků 12 osob
Kde kurz probíhá Střížkovská 8/9, Praha
Co je v ceně tištěné podklady, certifikát, občerstvení, oběd
Parkování bezplatné u nás v areálu
Co s sebou? dobrou náladu :) Prosíme, sledujte aktuálně platná anti-covid opatření. Řídíme se jimi i my na kurzech.

Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.

Kdo Vás na kurze bude provázet?

Helena Fléglová

Helena Fléglová je členkou seniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a zakladatelkou HF Pastry Academy. Prostřednictvím své cukrářské akademie každý den přináší profesionálním cukrářům i začátečníkům nové znalosti, dovednosti, ale i motivaci a inspiraci.

Sdílet

Přímý odkaz

Nabídka nejbližších kurzů