
testovací produkt

Helena Fléglová
Informace ke školení
Kdy kurz probíhá | od 10:00 do 17:00 (doporučujeme dorazit 15 min před zahájením) |
Kde kurz probíhá | Střížkovská 9, Praha |
Co je v ceně | tištěné podklady, certifikát, občerstvení |
Parkování | bezplatné u nás v areálu |
Co s sebou? | dobrou náladu :) |
Potřebujete poradit? Napište prosím na info@hfpa.cz.
Mohlo by vás zajímat

Ovoce 2.0 (dvoudenní)
Kolekce dezertů Ovoce 2.0 přináší nové originální kombinace – zelené jablko, malina, ostružina, ananas, maracuja, jahoda, ale třeba i lískový ořech, pistácie nebo vanilkový lusk.
9 990 Kč zobrazit detail
Odpalované těsto 2.0 (celodenní)
Odpalované těsto 2.0 je volným pokračováním kurzu Odpalované těsto. Provede vás jím Helena Fléglová a po jeho absolvování se stanete expertem na odpalované těsto a dezerty z něj.
4 990 Kč zobrazit detail
Talířové dezerty 2.0 (celodenní)
Kurz Talířové dezerty 2.0 je volným pokračováním Talířových dezertů. Opět nás čekají dokonalé talířové dezerty, plné různých textur a chutí.
4 990 Kč zobrazit detail
Best of Hans Ovando – Viennoiserie & Sweet Collection
Dva dvoudenní praktické kurzy pod vedením Hanse Ovando, specialisty na pekařské produkty a držitele titulu „Nejlepší cukrář Španělska“ na téma Viennoiserie a na téma Sweet Collection. Při zakoupení obou těchto kurzů najednou pro vás máme výhodnější cenu.
28 990 Kč zobrazit detail
Hans Ovando – Sweet Collection (dvoudenní)
Dvoudenní praktický kurz na téma Sween Collection, který povede specialista na pekařské produkty a držitel titulu "Nejlepší cukrář Španělska" Hans Ovando.
17 990 Kč zobrazit detail
Hans Ovando – Viennoiserie (dvoudenní)
Dvoudenní praktický pod vedením Hanse Ovando na téma Viennoiserie, kde se dozvíte o základech fermentace a přípravy jednotlivých těst na viennoiserie. Čekají vás recepty na danish pastry, recepty ze slaného listového těsta, francouzské briošky s kváskem nebo ovocné pannetone.
17 990 Kč zobrazit detail
Ganache Solution – tvorba ganache
Tento třídenní kurz pod vedením belgického chocolatiera Alexandra Bourdeauxe vás do detailu seznámí s výrobou ganache, se všemi jejími složkami, postupy a různými recepty. Seznámíte se také se softwarem Ganache Solution, online nástrojem, který vám umožní vytvořit vlastní vyvážené recepty na ganache.
24 900 Kč zobrazit detail
Mirror glaze (celodenní)
Kurz Mirror glaze je zaměřený na lesklé polevy, různé vzory a struktury, které se na něm společně s Vladem Ryasnyy naučíte přivést k dokonalosti.
4 990 Kč zobrazit detailZde prosíme vyplňte vaše věnování. Věnování může být o maximální délce 45 znaků.