Přihlášení

Moderní francouzské dezerty - víkendový kurz

Dvoudenní (28.3.-29.3.) praktický kurz na téma moderních francouzských dezertů. Čeká Vás spousta chutí, textur a tvarů (listové těsto, odpalované těsto,...)

Max. počet lidí na kurz
8
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Co nabízíme?

Desky s recepturami, blok na poznámky 

Zástěru k zapůjčení

Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd.

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

Program kurzu

1. Mille-feuille (listové těsto, vanilka, jahody)

2. Opera (pistácie, nugát, mandle, pomeranč)

3. Saint-Honoré (100% vanilka, karamel)

4. Baba Acidity (pomeranč, grep, citron, yuzu)

5. Ispahan  (makronka, malina, růže, liči)

6. Paris-Brest Classic (lískový ořech, vanilka)