Přihlášení

Moderní francouzské dezerty - víkendový kurz

Dvoudenní (28.-29.9.) praktický kurz na téma moderních francouzských dezertů. Čeká Vás spousta chutí, textur a tvarů (listové těsto, odpalované těsto, sablé,...)

Max. počet lidí na kurz
8
Kurz vyučuje
Helena Fléglová
1Osoba
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Co nabízíme?

Desky s recepturami, blok na poznámky 

Zástěru k zapůjčení

Občerstvení v podobě nealkoholických nápojů a oběd.

Certifikát o absolvování kurzu

Veškeré produkty vyrobené během kurzu si odnesete domů

 

Program kurzu

1. Mille-feuille (listové těsto, vanilka, slaný karamel, pekanové ořechy)

2. Opera (čokoláda, káva, mandle)

3. Paris-Brest (pistácie, malina)

4. Baba au Rhum Exotic (mango, maracuja, rum)

5. Ispahan - makronka, malina, růže, liči

6. Tarte au citron (citron, yuzu, mandlové sablé)